“Situaciono rukovođenje timovima” Otvoreni trening – Jul 2018.

Ovaj jedinstveni trening namenjen je menadžerima i supervizorima svih nivoa, kao i menadžerima ljudskih resursa koji doprinose efektivnosti timova u kompaniji. Saznajte koje veštine možete razviti na ovom dvodnevnom trening iskustvu 03. i 04. jul 2018. godine.

„Rukovodilac po prvi put“ Otvoreni trening - jun 2018

Veoma tražen trening „Rukovodilac po prvi put“ koji se održava 04. juna 2018. godine, pomoćiće svim budućim rukovodiocima kao i onim zaposlenim licima koji treba da postanu rukovodioci, da se bliže upoznaju sa ovom ulogom i osnaže ključne veštine koje su neophodne za uspešno obavljanje ove vrste posla.

“Upravljanje konfliktima” Otvoreni trening – 14. Maj 2018.

Konflikti su neizbežna pojava, jer ne misle svi ljudi isto, niti imaju iste vrednosti i prioritete. Međutim, ovakav tip komunikacije nije konstruktivan, kako u privatnom tako ni u poslovnom okruženju. Prijavite se na ovaj jednodnevni trening koji će se održati 14. maja u prostorijama H.art Development Centra.

“Trening za trenera” Otvoreni trening – maj i jun 2018.

Ne propustite ovu odličnu priliku da se upoznate, ali i osposobite za samostalno držanje treninga! Sadržajan, dinamičan, krajnje edukativan i praktičan trening program, počevši od 25. maja 2018. godine.

“Građenje poverenja” Otvoreni trening – maj 2018.

Veoma je bitno baviti se i graditi poverenje u svakoj organizaciji i u svakom timu, kako bi Vaš tim a zatim i cela kompanija bila skladnija, produktivnija i efikasnija. Stoga, naučite koji su to elementi, faktori narušavanja i načini za izgradnju poverenja na našem treningu koji se održava 21.05.2018. godine.

Newsletter

Prijavite se na nasu meiling listu kako bi ste dobijali najnovije informacije vezano za hr usluge
captcha 

Pretraži sajt

©2018 H.art development center doo. Sva prava zadrzava. Designed By A&M Programming and design

Search