Otvoreni trening “Emocionalna inteligencija za rukovodioce” – 27. novembar

Jedinstveni trening EI za lidere koji će se održati 13. septembra u prostorijama H.art Development Centra. Ovaj jednodnevni događaj pomoćiće Vam da osvestite svoja misli, uverenja i osećanja. Naučite nešto više o ulozi emocionalne inteligencije u uspešnom obavljanju posla i u rukovođenju ljudima.

Otvoreni trening „Upravljanje promenama“ – 20. novembar

Većina ljudi ima poteškoća u prilagođavanju promenama, što je u potpunosti i očekivano. Na našem jednodnevnom treningu naučite kako da lakše i efikasnije prihvatite i sprovedete promenu u svojoj organizaciji, 20. novembra u prostorijama H.art development centra.

Otvoreni trening ”Situaciono rukovođenje II” – 30. i 31. oktobar

H.art i u III kvartalu organizuje jedan od najtraženijih i najpopularnijih Blanchard Serbia treninga - „Situaciono rukovođenje II“ 26. i 27. septembra. Saznajte kako da svoj stil rukovođenja prilagodite konkretnom zaposlenom i konkretnom zadatku/situaciji i da pri tome uvećate produktivnost i zadovoljstvo svojih zaposlenih.

SEE IT Summit 2018 – 7., 8., i 9. novembar

H.art development centar sa ponosom najavljuje učešće na prvom internacionalnom samitu - SEE-IT Summit 2018, čija je tema informacione i komunikacione tehnologije. Samit će se održati od 07. do 09. novembra na Novosadskom sajmu. Čast nam je što smo odabrani da budemo zvanični HR partner ovog događaja.

Otvoreni trening „Konstruktivna komunikacija“ – 29. oktobar

Konstruktivna komunikacija je osnova svakog zdravog odnosa, i poslovnog i privatnog. Naučite kako da na asertivan način, vodeći računa o potrebama sagovornika, izrazite sopstvene potrebe, a da pri tome očuvate dugoročne dobre odnose sa njim. Učestvujte na H.art otvorenom treningu „Konstruktivna komunikacija“ 29. oktobra 2018. godine.

Newsletter

Prijavite se na nasu meiling listu kako bi ste dobijali najnovije informacije vezano za hr usluge
captcha 

Pretraži sajt

©2018 H.art development center doo. Sva prava zadrzava. Designed By A&M Programming and design

Search