“Situaciono rukovođenje timovima” Otvoreni trening – Jul 2018.

Ovaj jedinstveni trening namenjen je menadžerima i supervizorima svih nivoa, kao i menadžerima ljudskih resursa koji doprinose efektivnosti timova u kompaniji. Saznajte koje veštine možete razviti na ovom dvodnevnom trening iskustvu 03. i 04. jul 2018. godine.

“Situaciono rukovođenje” Otvoreni trening – Jun 2018.

H.art i u junu organizuje jedan od najtraženijih i najpopularnijih Blanchard International Serbia treninga - „Situaciono rukovođenje“ 25. i 26. juna. Saznajte kako da svoj stil rukovođenja prilagodite konkretnom zaposlenom i konkretnom zadatku ilisituaciji, a da pri tome uvećate produktivnost i zadovoljstvo svojih zaposlenih.

Upravljanje vremenom "Otvoreni trening" - jun 2018

Cilj ovog treninga je podizanje svesti o značaju planiranja aktivnosti, kao osnove za efektivnost i efikasnost zaposlenih osoba. Osvestite ličnu odgovornost za postavljanje ciljeva, važnost delegiranja, kao i snage i oblasti za razvoj na polju komunikacije – na otvorenom jednodnevnom treningu Upravljanje vremenom 12. juna 2018. godine.

“Upravljanje konfliktima” Otvoreni trening – Jun 2018.

Konflikti su neizbežna pojava, jer ne misle svi ljudi isto, niti imaju iste vrednosti i prioritete. Međutim, ovakav tip komunikacije nije konstruktivan, kako u privatnom tako ni u poslovnom okruženju. Prijavite se na ovaj jednodnevni trening koji će se održati 19. juna u prostorijama H.art Development Centra.

„Rukovodilac po prvi put“ Otvoreni trening - jun 2018

Veoma tražen trening „Rukovodilac po prvi put“ koji se održava 04. juna 2018. godine, pomoćiće svim budućim rukovodiocima kao i onim zaposlenim licima koji treba da postanu rukovodioci, da se bliže upoznaju sa ovom ulogom i osnaže ključne veštine koje su neophodne za uspešno obavljanje ove vrste posla.

Newsletter

Prijavite se na nasu meiling listu kako bi ste dobijali najnovije informacije vezano za hr usluge
captcha 

Pretraži sajt

©2018 H.art development center doo. Sva prava zadrzava. Designed By A&M Programming and design

Search