„Konstruktivna komunikacija“ otvoreni trening – mart 2018.

Konstruktivna komunikacija je osnova svakokg zdravog odnosa, i poslovnog i privatnog. Naučite kako da na asertivan način, vodeći računa o potrebama sagovornika, izrazite sopstvene potrebe, a da pri tome očuvate dugoročne dobre odnose sa njim. Učestvujte na H.art otvorenom treningu „Konstruktivna komunikacija“ 13. marta 2018.

Saznajte više...

Otvoreni trening „Situaciono rukovođenje timovima“ – februar 2018.

19.02.2018. 20.02.2018.
Marka Nikolica 11/2 Zemun, Beograd

Dajemo vam priliku da proširite znanja o situacionom rukovođenju na rukovođenje timom. Na otvorenom treningu koji će se održati 19. i 20. februara 2018, saznajte kako da svoj tim dovedete do tačke optimalnog funkcionisanja. Učesnici će prorađivati pravljenje vizije i misije tima, timske mape, podele timskih uloga i još mnogo toga.

Saznajte više...

HR konferencija Lead.art – 1. mart 2018.

01.03.2018 10:00 PM
Hotel Metropol Palace Beograd, Srbija

lead art konferencijaCilj ove lideršip konferencije je da okupi menadžere i HR-ove kompanija i omogući im deljenje dobre prakse kada je u pitanju rukovođenje i razvijanje rukovodilaca. Učesnici konferencije će imati priliku da dobiju različite korisne tehnike, čuju iskustva svojih uspešnih kolega, upoznaju se sa najnovijim svetskim trendovima kada je rukovođenje u pitanju.

Priključite se i vi i doprinesite unapređenju lideršip kulture u svojoj organizaciji! Pročitajte više

„Situaciono rukovođenje“ otvoreni trening – februar 2018.

„Situaciono rukovođenje“ je jedan od  najtraženijih i najpopularnijih Blanchard International Serbia treninga, koji po prvi put ove godine organizujuje H.art, od 1. do 2. februara 2018. Saznajte kako da svoj stil rukovođenja prilagodite konkretnom zaposlenom i konkretnom zadatku/situaciji i da pri tome uvećate produktivnost i zadovoljstvo svojih zaposlenih.

Saznajte više...

Newsletter

Prijavite se na nasu meiling listu kako bi ste dobijali najnovije informacije vezano za hr usluge

Pretraži sajt

©2018 H.art development center doo. Sva prava zadrzava. Designed By A&M Programming and design

Search