SEE IT Summit 2018 – 7., 8., i 9. novembar

H.art development centar sa ponosom najavljuje učešće na prvom internacionalnom samitu - SEE-IT Summit 2018, čija je tema informacione i komunikacione tehnologije. Samit će se održati od 07. do 09. novembra na Novosadskom sajmu. Čast nam je što smo odabrani da budemo zvanični HR partner ovog događaja.

SimTeam On-line timska simulacija poslovanja – 28. septembar

Moderan, sveobuhvatni on-line alat za treninge, tim bildinge i asesmente, u kome učesnici vode virtuelne firme pod određenim tržišnim kontekstom i upravljaju  poslovnim projektima. Čast će nam biti da i u 2018. godini predstavimo ovu sveobuhvatnu platform poslovanja, na događaju koji organizujemo 28. septembra u prostorijama H.art Development Centra.

Otvoreni trening ”Rukovodilac po prvi put” – 24. septembar

Veoma tražen trening „Rukovodilac po prvi put“ koji se održava 24. septembra 2018. godine, pomoćiće svim budućim rukovodiocima kao i onim zaposlenim licima koji treba da postanu rukovodioci, da se bolje upoznaju sa ovom ulogom i osnaže ključne veštine koje su neophodne za uspešno obavljanje ove vrste posla.

Otvoreni trening ”Situaciono rukovođenje II” – 26. i 27. septembar

H.art i u III kvartalu organizuje jedan od najtraženijih i najpopularnijih Blanchard Serbia treninga - „Situaciono rukovođenje II“ 26. i 27. septembra. Saznajte kako da svoj stil rukovođenja prilagodite konkretnom zaposlenom i konkretnom zadatku/situaciji i da pri tome uvećate produktivnost i zadovoljstvo svojih zaposlenih.

Otvoreni trening ”Motivacija zaposlenih” – 19. septembar

Cilj ovog jednodnevnog treninga jeste da se kroz prepoznavanje motivacionih faktora zaposlenih, motivisanje koje je u skladu sa njihovim afinitetima i potrebama dostigne partnerstvo – odnosno odnos otvorenosti i dogovaranja. Prijavite se na vreme!

Newsletter

Prijavite se na nasu meiling listu kako bi ste dobijali najnovije informacije vezano za hr usluge
captcha 

Pretraži sajt

©2018 H.art development center doo. Sva prava zadrzava. Designed By A&M Programming and design

Search