Rayvojni projekti

Razvojni projekti

Kombinacija treninga, koučinga, HR konsaltinga u određenom periodu podrazumeva precizno definisan cilj. Tome prethodi procena potreba kompanije ili učesnika, a tokom i nakon razvojnog procesa se prate i održavaju postignuti efekati.
Trening

Trening

Upoznavanjem sa savremenim modelima i tehnikama i usmeravanjem na konkretne korake u praksi, H.art treneri uspešno grade nove veštine kod učesnika. Vežbanje na treningu i na radnom mestu stvara efekat.

Rukovođenje

Rukovodioci su ključni jer ili pomažu ili odmažu kreiranju uspešnih kompanija. H.art gradi lidere koji se bave ljudima oko sebe i sobom, i time podižu produktivnost svoje organizacije i kreiraju zdravu atmosferu.
Koučing

Koučing

Bitno je da osoba ili tim što pre usvoji „koučing način razmišljanja“, a u tome pomaže osnaživanje i međusobno poverenje kouča i klijenta. Samostalno uspešno funkcionisanje je zapravo krajnji cilj svakog razvoja.
Procena menadžera

Asesment

Svaka osoba, kao i tim u svakom trenutku ima prostor i potencijal za unapređenjem i napretkom. Da bi razvoj bio i efikasan i efektan H.art precizno procenjuje i prioritizuje razvojne potrebe.
 HR Konsalting

HR konsalting

Građenje korisnih i lakih za upotrebu HR i menadžment sistema i procesa podrazumeva spoj strukture i kreativnosti u radu H.art konsultanta. Za to ne postoje gotova rešenja, jer je svaka kompanija specifična.

Otvoreni treninzi

Najčešće se organizuju na osnovu prepoznatih potreba klijenata, kada učesnici iz različitih kompanija imaju priliku da razmene sopstvena iskustva na određenu temu i da uz pomoć naših stručnih i fokusiranih trenera dođu do raznih uvida i usavršavanja iz određene oblasti.

Saznajte više...

Eduardo platforma

Edukativna platforma Eduardo, osmišljena za individualnu upotrebu, daje korisnicima mogućnost da se oprobaju u vođenju virtuelne kompanije. Odličan alat za asesment i selekciju, ali i treninge. Pročitajte više...

Pročitajte više

Naša dostignuća

Umetnost razvijanja uspešnih ljudi i kompanija

panel
7
zemalja u regionu
panel
150
zadovoljnih kompanija
panel
10
iskusnih konusltanata
panel
1000
učesnika na rukovodećoj poziciji
panel
12
godina poslovanja
panel
3000
sati executive koučinga
panel
30
razvojnih projekata
panel
8000
trening sati sa menadžerima
©2019 H.art development center doo. Sva prava zadrzava. Designed By A&M Programming and design