Aktuelni događaji

H.art teži da organizacijom različitih dešavanja stvori korisne i interesante prilike svojim klijentima.

Aktuelni događaji

H.art teži da organizacijom različitih dešavanja stvori korisne i interesante prilike svojim klijentima.

Besplatan event „Kako komuniciramo u poslovnom okruženju?“ – 16. decembar 2019. godine

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Uzbuđeni smo što započinjemo serijal razgovora „Sa rukovođenjem na Ti“ na teme koje su relevantne za rukovodioce! Pridružite nam se uz prvu jutarnju kafu i u neformalnoj atmosferi, na dvosatnom druženju sa našim konsultantkinjama Milica Paskulov i Bojana Krstić Marković.
Prvi u nizu jeste razgovor na temu „Kako komuniciramo u poslovnom okruženju?“ koji će se održati 16. decembra u Kafeteriji Gardoš, od 9-11h. Susreti mogu biti korisni za svakoga ko rukovodi ili je odgovoran za unapređenje kulture rukovođenja u svojoj organizaciji. Naše konsultantkinje će na početku susreta napraviti uvod do 20 min, a zatim pozvati učesnike na razgovor i razmenu iskustava. Cilj interaktivnih razgovora je da otklonimo mitove o rukovođenju, olakšamo rukovođenje, razmenimo iskustva, posavetujemo jedni druge i učinimo komunikaciju efikasnijom. Učešće je besplatno, a prijave obavezne putem Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.!

Saznajte više

©2019 H.art development center doo. Sva prava zadrzava. | Politika privatnosti | Designed By A&M Programming and design
Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće. | Politika privatnosti |
Ok