Otvoreni trening „Upravljanje promenama“ – 08. februar 2019

Većina ljudi ima poteškoća u prilagođavanju promenama, što je u potpunosti i očekivano. Na našem jednodnevnom treningu naučite kako da lakše i efikasnije prihvatite i sprovedete promenu u svojoj organizaciji, 08. februara u prostorijama H.art development centra.

Saznajte više

Otvoreni trening “Upravljanje vremenom” – 19. februar 2019

Cilj ovog treninga je podizanje svesti o značaju planiranja aktivnosti, kao osnove za efektivnost i efikasnost zaposlenih osoba. Osvestite ličnu odgovornost za postavljanje ciljeva, važnost delegiranja, kao i snage i oblasti za razvoj na polju komunikacije – na otvorenom jednodnevnom treningu Upravljanje vremenom 19. februara 2019. godine.

Saznajte više

Otvoreni trening “Emocionalna inteligencija za rukovodioce” – 01. mart 2019

Jedinstveni trening EI trening za lidere koji će se održati 01. marta u prostorijama H.art Development Centra. Ovaj jednodnevni događaj pomoćiće Vam da osvestite svoja misli, uverenja i osećanja. Naučite nešto više o ulozi emocionalne inteligencije u uspešnom rukovođenju ljudima i svakodnevnom radu.

Saznajte više

Otvoreni trening ”Optimalna motivacija” – 21. i 22. februar 2019

Cilj ovog dvodnevnog treninga jeste da se kroz prepoznavanje motivacionih faktora zaposlenih, motivisanje koje je u skladu sa njihovim afinitetima i potrebama dostigne partnerstvo – odnosno odnos otvorenosti i dogovaranja. Prijavite se na vreme!

Saznajte više

Otvoreni trening ”Rukovodilac po prvi put” – 05. mart 2019

Veoma tražen trening „Rukovodilac po prvi put“ koji se održava 05. marta 2019. godine, pomoćiće svim budućim rukovodiocima kao i onim zaposlenim licima koji treba da postanu rukovodioci, da se bolje upoznaju sa ovom ulogom i osnaže ključne veštine koje su neophodne za uspešno obavljanje ove vrste posla.

Saznajte više

©2019 H.art development center doo. Sva prava zadrzava. Designed By A&M Programming and design

Traži