PARTNERI (AKREDITACIJE ILI ZASTUPNIŠTVA)

BROJ JEDAN LIDERŠIP PROGRAMI U SVETU

H.art  je  od  2012.  godine  jedini  zastupnik  za  Ken Blanchard  programe.  Ovime  omogućava  menadžerima iz regiona da kao i kolege u najrazvijenijim delovima  sveta  dobijaju  priliku  da  na  lokalnom  jeziku učestvuju  u  najnaprednijim  lideršhip  treninzima  na svetu i koje stotine vodećih svetskih kompanija biraju da im budu osnova za podizanje učinka i atmosfere u kompanijama. Neki od njih su: Situaciono rukovođenje (SLX), Situaciono rukovođenje timovima (STL), Situaciono rukovođenje sobom (SSL), Građenje Poverenja (BT), Rukovodilac po prvi put (FTM), Optimalna motivacija (OM) itd.

ON-LINE SIMULACIJA POSLOVANJA

Moderan, sveobuhvatan online alat za treninge, tim bildinge i asesmente. U njemu učesnici vode virtuelne firme u određenim tržišnim izazovima i upravljaju poslovnim projektima. Kompleksan je, ali ne i komplikovan za korišćenje. Iako ima i prodajnog i HR i finansijskog praćenja, glavni fokus nije na brojevima, već na “mekim” poslovnim veštinama poput, razumevanja poslovanja, komunikacije, timskog rada, strateškog planiranja, rešavanje problema i donošenja odluka, motivisanja ljudi, delegiranja itd. Ozbiljan i zabavan u isto vreme, obezbeđuje potpunu posvećenost učesnika i podiže energiju. Nezavistan od industrije i lako se prilagođava specifičnim potrebama klijenata, a trajanje i težina mogu da variraju.

Eduardo

EDUARDO PLATFORMA

EDUardo platforma nudi opciju i individulanog prolaska kroz simulaciju poslovanja, kao i doradu alata u skladu sa željenom industrijom i ne zahteva prisustvo administratora. Platforma je primenljiva kako u online učenju, tako i u proceni pojedinaca, a oblasti koje pokriva su mnogobrojne: rukovođenje, marketing, preduzetništvo, finansije. Logovanjem na svoj profil učesnik pokreće simulaciju i nakon uvodne priče o kompaniji dobija mogućnost da donese niz odluka i prati kako će se one odraziti na poslovanje kompanije.

 Follow up

ON-LINE PLATFORMA ZA FOLLOW-UP TRENINGA

Practify platforma nudi mogućnost da konsultant i nakon treninga bude u kontinuiranoj interakciji sa učesnicima (da utiče i nadgleda njihov razvoj), kao i da učesnici utiču jedni na drugi i budu aktivni u sopstvenom razvoju. Osim toga, Practify daje značajan fidbek o efektima razvojnog programa pa samim tim pomaže da se ti efekti uvećaju.

©2019 H.art development center doo. Sva prava zadrzava. Designed By A&M Programming and design