Trening za trenere

H.art izvodi otvorene i in-house Treninge za trenere. Ti treninzi mogu biti sa fokusom na određenu oblast ovog zanata ili pak ceo trening proces: od ispitivanja razvojnih potreba, preko kreiranja i izvođenja treninga do praćenja i održavanja efekata održanih treninga. Ovakve obuke uvek predstavljaju sveobuhvatan razvojni proces u izgradnji trenerskog zanata, postavljajući veoma visoke kriterijume kvaliteta trenerskog rada.

Iskustvo je pokazalo da TTT predstavlja nesumnjiv povraćaj investicije (eng. ROI) jer se po ceni jedne obuke kasnije dobije potencijalno beskonačan broj internih obuka.

Trening za Trenere

Takođe H.art vam daje mogućnost kreiranja bilo kog treninga iz H.art-ovog repertoara koji se prenosi internim trenerima kompanije kroz tematski trening za trenere a oni ga kasnije drže zaposlenima u svojoj kompaniji koliko god je puta potrebno.

H.art sprovodi obuke i za osobe čiji je posao oragnizovanje razvoja i treninga unutar kompanije obezbeđujući im sva neophodna znanja i alate.

Rekli su o nama i našim obukama za trenere

“Široko i duboko znanje o različitim temama, veliko iskustvo, odlične veštine, pažljivo i personalizovano pripremljeno, odlična komunikacija sa grupom. Konsultanti su demonstrirali nesumnjivo znanje i iskustvo.Ovaj trening će nam koristiti za efikasnije prenošenje znanja i veština kolegama. Kombinacija kratkih treninga i grupnog koučinga: Super komunikacija.“
Vladimir Todorović, sektor komunikacije, Erste banka Beograd

“I iznad očekivanog! Konsultanti izuzetno stručni! Ono što je najbolje od svega je što se bave suštinom. Celokupan trening je bio pun pogodak. Kombinacija kratkih treninga i grupnog koučinga: Ovo je najbolji način obučavanja trenera jer svako može vladati svojim vremenom; lako je na ovaj način uskladiti poslovne obaveze i trening.
Svaka čast!”

Jovana Zeljić, sektor ljudskih resursa, Erste banka Beograd

"Kolege ističu da su stekli dodatno samopouzdanje nakon TTT treninga. Dobijene smernice su im od velike koristi, i primetili su da su u velikoj meri primenljive. Predlozi za unapređenje će se, svi verujemo, pokazati značajnim i za lični razvoj, ali i razvoj kompanije. A ono što H.art izdvaja od ostalih provajdera, definitivno je interaktivnost – citiram svoje kolege: "Ona (trener) je uspela sve do jednog da nas uključi i animira."
Ljiljana Spasojević, menadžer za ljudske resurse, TITAN cementara, Kosjerić

“U H.art-u sam kroz individualni trening za trenere naučila mnogo toga o načinu edukacije i radu na razvoju kadrova, što sada stalno primenjujem. Marija, sa kojom sam radila koučing, je prvo izuzetna ličnost, a potom i fenomenalan trener. Mislim da je njena posebna veština da u ljudima sa kojima radi prepozna ono najbolje i podstakne ih da to i pokažu. Iskustvo koje sam u H.art-u stekla za mene je jako važno i vredno, tako da toplo preporučujem...”
Vera Radovanović, kordinator prodaje i interni trener, Forma Ideale