Razvojni projekti

Najpametnija investicija u zaposlene kroz razvojne projekte. Kako? Pročitajte ovde.

Razvojni projekti

Razvojni projekti

Kombinacija treninga, koučinga, HR konsaltinga u određenom periodu podrazumeva precizno definisan cilj. Tome prethodi procena potreba kompanije ili učesnika, a tokom i nakon razvojnog procesa se prate i održavaju postignuti efekati.
Trening

Trening

Upoznavanjem sa savremenim modelima i tehnikama i usmeravanjem na konkretne korake u praksi, H.art treneri uspešno grade nove veštine kod učesnika. Vežbanje na treningu i na radnom mestu stvara efekat.
E-razvoj

E-razvoj

U svojim razvojnim projektima H.art „blanded learning“ pristupom kombinuje “eLearning” i razvojne aktivnosti uživo, koristeći najsavremenije onlajn alate.
Koučing

Koučing

Bitno je da osoba ili tim što pre usvoji „koučing način razmišljanja“, a u tome pomaže osnaživanje i međusobno poverenje kouča i klijenta. Samostalno uspešno funkcionisanje je zapravo krajnji cilj svakog razvoja.
Procena menadžera

Asesment

Svaka osoba, kao i tim u svakom trenutku ima prostor i potencijal za unapređenjem i napretkom. Da bi razvoj bio i efikasan i efektan H.art precizno procenjuje i prioritizuje razvojne potrebe.
 HR Konsalting

HR konsalting

Građenje korisnih i lakih za upotrebu HR i menadžment sistema i procesa podrazumeva spoj strukture i kreativnosti u radu H.art konsultanta. Za to ne postoje gotova rešenja, jer je svaka kompanija specifična.

Blanchard Serbia

Blanchard Serbia je deo konsultantske kuće za razvoj menadžera - H.art. Već 6 godina predstavljamo jedinog i zvaničnog zastupnika širom sveta priznatih lideršip programa Ken Blanchard Companies za Srbiju i Kosovo, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Severnu Makedoniju.

Pročitajte više...

Online usluge

Verujemo da je većina vas zamenila kancelariju za radnu atmosferu u kućnim uslovima, shodno novonastalnoj situaciju sa koronavirusom. Iako se na početku čini teškim održavanje istog efekta rada, potrebno je situaciono delovanje i prioritizacija – kao i u većini razvojnih situacija, kada izlazimo iz svoje zone komfora. Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste naših usluga umesto F2F, sada online!

Pročitajte više...

Eduardo platforma

Edukativna platforma EDUardo, osmišljena za individualnu upotrebu, daje korisnicima mogućnost da se oprobaju u vođenju virtuelne kompanije. Odličan alat za asesment i selekciju, ali i treninge. Isprobajte već danas BESPLATNU DEMO verziju ove simulacije!

Demo verzija

Pročitajte više...

Naša dostignuća

Umetnost razvijanja uspešnih ljudi i kompanija

panel
7
zemalja u regionu
panel
300
zadovoljnih kompanija
panel
10
iskusnih konusltanata
panel
7000
uspešnih učesnika
panel
16
godina poslovanja
panel
5000
sati executive koučinga
panel
60
razvojnih projekata
panel
15000
održanih trening sati
©2024 H.art development center doo. Sva prava zadrzava. | Politika privatnosti | Designed By A&M Programming and design
Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće. | Politika privatnosti |
Ok