E-razvoj

U svojim razvojnim projektima H.art „blanded learning“ pristupom kombinuje “eLearning” i razvojne aktivnosti uživo, koristeći najsavremenije onlajn alate.

Simulacija poslovanja

Svojim klijentima donosimo napredne tehnologije na polju razvoja, kao i savremene svetske HR trendove i alate.

Simulacija poslovanja

Svojim klijentima donosimo napredne tehnologije na polju razvoja, kao i savremene svetske HR trendove i alate.

Live On-line treninzi

Live On-line treninzi

H.art organizuje za svoje klijente virtuelne treninge sa ciljem da pruži mogućnost učesnicima da imaju interakciju sa trenerom i ostalim učesnicima, a da pri tome prate trening sa bilo koje lokacije preko telefona, tableta ili laptopa. Sve teme koje H.art pokriva mogu biti organizovane i na ovaj način.
H.art eLearning

H.art tailor made e-learning

Kombinacija video klipova, prezentacija i pisanih materijala. Smenjuju se inputi, zadaci i provere znanja i veština. Odaberite neki od naših već kreiranih i oprobanih eLearning-a na srpskom jeziku ili nas kontaktirajte da zajedno kreiramo kurs po vašoj meri u pogledu sadržaja, trajanja, metodologije… na srpskom jeziku. Isprobajte već danas BESPLATNU DEMO verziju treninga “Upravljanje vremenom” klikom na ovaj link.
Blanchard eLearning

Blanchard eLearning

Kombinuje video klipove visoke produkcije i interaktivne pdf materijale sa mini zadacima. Vežbe su animirajuće i sadrže brojne studije slučaja. Postojaće opcije veoma kratkih ali i sveobuhvatnijih eLearninga za sve Blanchard programe. Engleski jezik.

On-line poslovne simulacije

Koristi se kao alat za procene, učenje (samostalno i na treninzima) i za tim bildinge. Pored postojećih 10-ak simulacija, moguće je kreirati nove. Srpski, engleski i drugi jezici.
Timska simulacija (Sim Team)

Timska simulacija (Sim Team)

Omogućava da 4 do 24 učesnika, raspoređeni u timove, vode virtuelne firme, čineći jedni drugima konkurenciju na tržištu. Pomaže učesnicima da steknu uvide i veštine važne za vođenje poslovanja i za saradnju između sektora. Aktiviraju se i veštine tipa: timski rad, komunikacija, delegiranje, motivisanje, upravljanje vremenom, reagovanje na stres itd.
Individualna simulacija (EDUardo)

Individualna simulacija (EDUardo)

Omogućava učesnicima da vode kompaniju i donose odluke o njenom razvoju, plasiranju proizvoda itd. Na kraju svakog meseca dobijaju izveštaj o dešavanjima i finansijama u njihovom poslovanju. Postoje različiti moduli, kao što je vođenje: fabrike, firme u kriznim situacijama, on-line poslovanja, ljudi u projektima ili it firmi itd. Isprobajte već danas BESPLATNU DEMO verziju simulacije klikom na ovaj link.
eLearning sa simulacijom – (EDUardo)

eLearning sa simulacijom – (EDUardo)

Online platforma koja kombinuje pomenute simulacije poslovanja sa tekstualnim i video materijalima za učenje, kao i zadacima koje angažuju korisnika. Osoba može samostalno da je koristi, kao i da kombinuje različite module. Isprobajte već danas BESPLATNU DEMO verziju simulacije klikom na ovaj link.
On-line follow up platforma (Practify)

On-line follow up platforma (Practify)

Omogućava da konsultant i nakon treninga bude u kontinuiranoj interakciji sa učesnicima (da utiče i nadgleda njihov razvoj), da učesnici utiču jedni na druge, kao i da budu aktivni u sopstvenom razvoju. Daje i značajan fidbek o efektima razvoja, i time pomaže da se oni uvećaju.
©2020 H.art development center doo. Sva prava zadrzava. | Politika privatnosti | Designed By A&M Programming and design
Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće. | Politika privatnosti |
Ok