Partneri

Svojim klijentima donosimo napredne tehnologije na polju razvoja, kao i savremene svetske HR trendove i alate.

Partneri

Svojim klijentima donosimo napredne tehnologije na polju razvoja, kao i savremene svetske HR trendove i alate.

Partneri

Svojim klijentima donosimo napredne tehnologije na polju razvoja, kao i savremene svetske HR trendove i alate.

Partneri

Svojim klijentima donosimo napredne tehnologije na polju razvoja, kao i savremene svetske HR trendove i alate.

PARTNERI (AKREDITACIJE ILI ZASTUPNIŠTVA)

BROJ JEDAN LIDERŠIP PROGRAMI U SVETU

H.art je od 2012. godine jedini zastupnik za Ken Blanchard programe. Ovime omogućava menadžerima iz regiona da kao i kolege u najrazvijenijim delovima sveta dobijaju priliku da na lokalnom jeziku učestvuju u najnaprednijim lideršhip treninzima na svetu i koje stotine vodećih svetskih kompanija biraju da im budu osnova za podizanje učinka i atmosfere u kompanijama. Neki od njih su: SLII, Samorukovođenje, Timsko rukovođenje, Građenje Poverenja (BT), Blanchard Osnove rukovođenja, Optimalna motivacija (OM) itd.

ON-LINE SIMULACIJA POSLOVANJA

Moderan, sveobuhvatan online alat za treninge, tim bildinge i asesmente. U njemu učesnici vode virtuelne firme u određenim tržišnim izazovima i upravljaju poslovnim projektima. Kompleksan je, ali ne i komplikovan za korišćenje. Iako ima i prodajnog i HR i finansijskog praćenja, glavni fokus nije na brojevima, već na “mekim” poslovnim veštinama poput, razumevanja poslovanja, komunikacije, timskog rada, strateškog planiranja, rešavanje problema i donošenja odluka, motivisanja ljudi, delegiranja itd. Ozbiljan i zabavan u isto vreme, obezbeđuje potpunu posvećenost učesnika i podiže energiju. Nezavistan od industrije i lako se prilagođava specifičnim potrebama klijenata, a trajanje i težina mogu da variraju.

Eduardo

EDUARDO PLATFORMA

EDUardo platforma nudi opciju i individulanog prolaska kroz simulaciju poslovanja, kao i doradu alata u skladu sa željenom industrijom i ne zahteva prisustvo administratora. Platforma je primenljiva kako u online učenju, tako i u proceni pojedinaca, a oblasti koje pokriva su mnogobrojne: rukovođenje, marketing, preduzetništvo, finansije. Logovanjem na svoj profil učesnik pokreće simulaciju i nakon uvodne priče o kompaniji dobija mogućnost da donese niz odluka i prati kako će se one odraziti na poslovanje kompanije.

Q LIFE – STRUČNI ČASOPIS

qLife – STRUČNI ČASOPIS

Zaista smo zadovoljni što možemo da omogućimo kolegama sa našeg tržišta qLife časopis, prvi stručni časopis u kome su obrađene goruće svetske teme iz oblasti rukovođenja, na jeziku regiona. qLife časopis izlazi kvartalno i u svakom broju obrađuje određenu temu kao što su mentorstvo, koučing, konflikti, timski rad, patologije liderstva i slično. Predstavljamo generalnog distributera za Srbiju i kod nas možete nabaviti svoj broj. Omogućite svojim zaposlenima da realizuju svoje potencijale, žive zdrav, intelektualno stimulativan i emocionalno ispunjen život!

PANTHEON -  pretvorite podatke u profit!

PANTHEON - pretvorite podatke u profit!

Savremeni poslovno informacioni sistem za vođenje, upravljanje i razvoj malih, srednjih i velikih preduzeća. PANTHEON omogućava upravljanje svim poslovnim procesima u preduzeću: od naloga i fakturisanja preko računovodstva i obračuna zarada do upravljanja proizvodnjom i poslovne analitike. Program je fleksibilan i prilagodljiv - kada vaša firma raste, rastemo sa vama.

Oko 65 000 korisnika širom Jugoistočne Evrope svoj radni dan započinje uz PANTHEON.

©2024 H.art development center doo. Sva prava zadrzava. | Politika privatnosti | Designed By A&M Programming and design
Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće. | Politika privatnosti |
Ok