Aktuelni događaji

H.art teži da organizacijom različitih dešavanja stvori korisne i interesante prilike svojim klijentima.

Aktuelni događaji

H.art teži da organizacijom različitih dešavanja stvori korisne i interesante prilike svojim klijentima.

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na događaj koji organizujemo 10. decembra 2019. godine od 14 do 17h – predstavljanje SimTeam simulacije poslovanja za timski rad!
Pozivamo Vas da dođete zajedno sa svojim Direktorima, HR menadžerima i specijalistima za razvoj, na predstavljanje i isprobavanje demo verzije.
H.art development center raspolaže sa više simulacija poslovanja, a SimTeam je moderan, sveobuhvatni on-line alat za treninge, tim bildinge i asesmente. Interesantna i verna realnosti, simulacija će Vas smestiti  u  najrazličitije poslovne situacije. SimTeam simulacija je nezavisna od industrije i stoga se lako prilagođava specifičnim namenama.
Dođite i upoznajte se sa jedinstvenim načinom učenja, kroz igru! Uverite se kako ovaj alat/platforma može koristiti Vašoj kompaniji za unapređenje veština i procene kompetenci.

Saznajte više

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Uzbuđeni smo što započinjemo serijal razgovora „Sa rukovođenjem na Ti“ na teme koje su relevantne za rukovodioce! Pridružite nam se uz prvu jutarnju kafu i u neformalnoj atmosferi, na dvosatnom druženju sa našim konsultantkinjama Milica Paskulov i Bojana Krstić Marković.
Prvi u nizu jeste razgovor na temu „Kako komuniciramo u poslovnom okruženju?“ koji će se održati 16. decembra u Kafeteriji Gardoš, od 9-11h. Susreti mogu biti korisni za svakoga ko rukovodi ili je odgovoran za unapređenje kulture rukovođenja u svojoj organizaciji. Naše konsultantkinje će na početku susreta napraviti uvod do 20 min, a zatim pozvati učesnike na razgovor i razmenu iskustava. Cilj interaktivnih razgovora je da otklonimo mitove o rukovođenju, olakšamo rukovođenje, razmenimo iskustva, posavetujemo jedni druge i učinimo komunikaciju efikasnijom. Učešće je besplatno, a prijave obavezne putem Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.!

Saznajte više

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Novi, unapređeni trening program Timsko rukovođenje bazira se na načinima putem kojih možemo uspešno voditi timove, a bavi se i razlozima zbog kojih timovi ponekad nisu uspešni. Program je baziran na modelu Situacionog rukovođenja II, stoga u kombinaciji ova dva trening programa učesnici kasnije mogu da predvide razvojne faze kroz koje timovi prolaze i usklade svoj liderski stil.

©2019 H.art development center doo. Sva prava zadrzava. | Politika privatnosti | Designed By A&M Programming and design
Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće. | Politika privatnosti |
Ok