Talent.art

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

H.art je 2008. pokrenuo projekat Talent.art, kao izraz svog društveno odgovornog poslovanja. Cilj je aktivno podržavanje i osnaživanje mladih da se razvijaju i ulažu u sebe, a posebno u pogledu liderskih veština i HR i poslovnih znanja. Na taj način pomažemo u građenju sposobnih i ostvarenih mladih ljudi na tržištu rada.

Verujući u kvalitet prakse i potencijal studenata, iz godine u godinu, studentima i studentskim organizacijama pružamo mogućnost da uz nas dobiju:

Treninge i Koučing - za razvoj specifičnih i neophodnih veština i za osnaživanje u izgradnji karijernog puta i postizanje ličnih ciljeva, kao i timskih ciljeva njihove studentske organizacije.

Tokom godine dogovaramo sa studentskim organizacijama određen broj treninga i koučinga koje doniramo.

Praksu u našoj agenciji – prilikom koje stiču nezamenjiva iskustva i potporu za buduću karijeru. Diplomcima omogućavamo razvoj novih veština, sticanje znanja vezano za HR konsalting kao i sticanje generalnog radnog iskustva, dobijanje preporuke, pozitivno radno okruženje i energične mentore.

 

Plaćena godišnja praksa iz oblasti ljudskih resursa

Zadovoljstvo nam je i ove godine raspišemo konkurs za PLAĆENU pripravničku praksu u trajanju od 12 meseci. Program se realizuje uz pomoć Nacionalne službe za zapošljavanja, uz zasnivanje radnog odnosa.

Ukoliko si zainteresovan/a za oblast ljudskih resursa, nemaš prethodno iskustvo u struci, a želiš da napraviš prve korake u svojoj karijeri, i voleo/la bi da radiš u timu koji te podstiče na dalji razvoj - praksa u H.art Development centru je sjajna prilika za tebe!

Ne propusti priliku da napraviš svoje prve korake u karijeri - prijavi se popunjavanjem Talent.art formulara koji možeš preuzeti ovde.

Oglas sa više informacija o poziciji, uslovima i benefitima možeš pročitati ovde.

Popunjen Talent.art formular je potrebno poslati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naslovom mejla Prijava za praksu iz oblasti ljudskih resursa.


Praksa iz oblasti računovodstva i finansija

Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite za stručnu praksu, kako biste stekli početno iskustvo iz računovodstva i radili sa mentorom na savladavanju robno-materijalnog poslovanja i knjiženja poslovne dokumentacije – prijavite se popunjavanjem formulara koji možete pronaći ovde i pošaljite ga na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom da se prijavljujete za praksu iz oblasti računovodstva i finansija.

Oglas sa izlistanim najčešćim zadacima možete pročitati ovde.

 

Rekli su o nama i Talent.art projektu

USAID je H.art-ov projekat Talent.art izdvojio kao "pozitivan primer na srpskom tržištu". Pročitajte više o tome!

"Praksa u H.art-u predstavlja nezamenjivo iskustvo za moj lični i profesionalni razvoj. Učim kako funkcioniše realno poslovanje i imam priliku da primenim znanje stečeno na fakultetu. Nadam se da će sve više i više studenata dobiti ovakvu šansu, jer je ona temelj za dalji profesionalni razvoj."
Vanja Ljubičić, bivši praktikant u H.art-u, sada asistent na predmetu "Trening i razvoj", pri univerzitetu u Hong Kongu

"Tokom moje dvomesečne prakse u H.art-u, imala sam priliku da radim u jednoj krajnje pozitivnoj i kreativnoj atmosferi. Ono najvrednije ipak što nosim iz H.art-a su divna prijateljstva koja se nadam da će dugo opstati, kako profesionalno tako i privatno."
Marta Dragović, bivši praktikant u H.art-u, sada zaposlena u kompaniji Šumadija lek

 
 

Utisci sa prakse YouTube - 001

©2024 H.art development center doo. Sva prava zadrzava. | Politika privatnosti | Designed By A&M Programming and design
Kolačići nam olakšavaju pružanje naših usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće. | Politika privatnosti |
Ok